Ghiozdanele Dama

Sort By:  
David Jones “Casual” 6534A-1 Beige (6534A-1)

Te concentrezi zilnic pe confort? Daca da, acest rucsac versatil pentru femei David Jones ti se adreseaza! Va fi perfect in locul unei posete, oferindu-va confort maxim. Poti ajusta bretelele asa cum vrei, iar marimea se va potrivi cu usurinta lucrurilor utile de zi cu zi. Avantajul rucsacului este si executia precisa a pielii ecologice si designul atemporal. Este un produs pentru multe sezoane, indiferent de tendinte! Un rucsac ce va insufleti tinutele discrete.

David Jones “Casual” 6534A-1 Beige

Referinta 6534A-1

Conditie:Nou

Produs Nou David Jones, un brand ce produce genti de calitate superioara,lucrate perfect pentru a se ridica la cele mai inalte standarde de calitate.Materialele folosite sunt foarte rezistente atat pe exterior cat si pe interior.

DIMENSIUNI: 22 х 24 х 13

MATERIAL:PIELE ECOLOGICA CALITATE SUPERIOARA

Produsul se livreaza exclusiv prin curierat si este insotit de factura.

Produsele David Jones sunt produse la standarde inalte de calitate, manufacturate cu foarte mare atentie si responsabilitate. Cusaturile si imbinarile tind spre perfectiune iar materialele folosite in crearea produselor David Jones au o calitate foarte buna atat pe exterior cat si in interior, fiind contolate strict si riguros pentru a respecta, toate normele in vigoare, in privinta calitatii produselor , apoi se trece la productie si in final la fi distribuirea produsului finit in intreaga lume.

RECOMANDAM CU INCREDERE!

$180.00
Per Page      1 - 1 of 1
  • 1